Advertisement

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Transfer haberleri | Galatasaray'dan flaş İrfan Can ... : + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı.

İrfan Can Kahveci Galatasaray : Transfer haberleri | Galatasaray'dan flaş İrfan Can ... : + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı.. Fenerbahçe ile galatasaray'ın transfer listesinin bir numaralı ismi i̇rfan can kahveci'nin galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaray başkanı mustafa cengiz, i̇rfan can kahveci transferinde başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı. Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan i̇rfan can kahveci'nin adresi galatasaray oluyor. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. Fenerbahçe ile galatasaray arasında i̇rfan can kahveci yarışı, güven yalçın, trabzonspor'un bakasetas ve yunus mallı.

Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; Fenerbahçe'nin dünyanın en iyi oyuncularından biri olan mesut özil'i transfer etmesinin ardından galatasaray'dan i̇rfan can kahveci hamlesi geldi. Galatasaray'ın gözü dönmüş muhtemelen yine kazık yiyeceğiz. Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı.

Irfan Can Kahveci Galatasaray Transfer / Diagne için de ...
Irfan Can Kahveci Galatasaray Transfer / Diagne için de ... from www.futbolsayfasi.net
Yabancı sayısının azalacak olması sarı kırmızılı takımı yerli oyunculara yöneltirken, transferin bütçesi ise belhanda'dan gelecek. İrfan can kahveci'den galatasaray cevabı. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Galatasaray, i̇rfan can kahveci'yi istedi. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2.

Başakşehir, i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen galatasaray'a formülü sundu.

Galatasaray'da henry onyekuru ile i̇rfan can kahveci transferleri için çalışmalar hızlanmıştı. Bunun için en zor görünen irfan transferidir. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ısrarla istediği milli futbolcu i̇rfan can kahveci'de mutlu sona ulaşıldı… bir sonraki satıştan da yüzde 50 pay verilecek. Transfer ve tescil dönemi sonrasında takımlar eksik bölgelerine takviye bu kapsamda orta sahasını güçlendirmek isteyen galatasaray, medipol başakşehir'in yıldız ismi i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. Galatasaray, ne zaman başakşehir ile anlaşır ondan sonra biz devreye gireriz. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı. Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. 1 milyon € harcama limit olan galatasaray'da luyindama'nın satışı gündemde. Galatasaray'ın i̇rfan can kahveci transferinde takasta adı geçen emre kılınç'ın yükselen performansının ardından abdurrahim albayrak'ın sözleri çıktı. İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı.

Altıparmak, galatasaray'ın i̇rfan can kahveci'ye olan ilgisini fatih terim de açıkladı fakat oyuncu başakşehir'in mukaveleli futbolcusu. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Transfer ve tescil dönemi sonrasında takımlar eksik bölgelerine takviye bu kapsamda orta sahasını güçlendirmek isteyen galatasaray, medipol başakşehir'in yıldız ismi i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti. Galatasaray'ın i̇rfan can kahveci transferinde takasta adı geçen emre kılınç'ın yükselen performansının ardından abdurrahim albayrak'ın sözleri çıktı. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı.

Fernandes Galatasaray - Fernandes Galatasaray A Gelecek Mi ...
Fernandes Galatasaray - Fernandes Galatasaray A Gelecek Mi ... from www.aykiri.com.tr
Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2. Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray, 6 milyon euro'ya i̇rfan can kahveci'yi kadrosuna katıyor. Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. Göksel gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. Sivasspor'dan mert hakan yandaş'ı fenerbahçe'ye kaptıran galatasaray, i̇rfan can kahveci'ye yöneldi. Futbolcunun galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden abdurrahim albayrak, bize fenerbahçe'ye imza atan i̇rfan can kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı.

Sivasspor'dan mert hakan yandaş'ı fenerbahçe'ye kaptıran galatasaray, i̇rfan can kahveci'ye yöneldi.

İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2. Galatasaray, i̇rfan can kahveci'yi istedi. + ocak ayına girilmesiyle beraber galatasaray'da transfer arayışları da başladı. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. 25 yaşındaki oyuncunun transferi için fatih terim de çok ısrarcı. Fenerbahçe ile galatasaray arasında i̇rfan can kahveci yarışı, güven yalçın, trabzonspor'un bakasetas ve yunus mallı. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Yabancı sayısının azalacak olması sarı kırmızılı takımı yerli oyunculara yöneltirken, transferin bütçesi ise belhanda'dan gelecek. Galatasaray'da henry onyekuru ile i̇rfan can kahveci transferleri için çalışmalar hızlanmıştı. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Habertürk spor'dan erhan kaan adıgüzel'in haberine göre; Sivasspor'dan mert hakan yandaş'ı fenerbahçe'ye kaptıran galatasaray, i̇rfan can kahveci'ye yöneldi. Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı.

Göksel gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. İddialara göre sarıkırmızılıların hedefinde, m.başakşehir'in orta saha oyuncusu i̇rfan can fanatik'in haberine göre, fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği i̇rfan can kahveci için yönetim teklifini hazırladı. Galatasaray, i̇rfan can kahveci için başakşehir'e 4.5 milyon € ödeyecek. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. O fenerbahçe taraftarıydı ama dayıları galatasaraylı yaptı şeklinde konuştu.

Irfan Can / Galatasaray Ve Fenerbahce Irfan Can Kahveci ...
Irfan Can / Galatasaray Ve Fenerbahce Irfan Can Kahveci ... from alchetron.com
Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan mustafa cengiz, gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Galatasaray başkanı mustafa cengiz, i̇rfan can kahveci transferinde başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı. 1 milyon € harcama limit olan galatasaray'da luyindama'nın satışı gündemde. Mustafa cengiz yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu. Başkan mustafa cengiz, dünkü gs tv yayınında 'her an bir oyuncuya imza attırabiliriz.' ifadesini kullanmıştı. Resmi teklif olursa, brezilyalı stoper oyuncusu ile i̇rfan can kahveci yer değiştirebilir.

İrfan can kahveci transferi sonrası galatasaray 2.

Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı. İrfan can kahveci'nin menajeri batur altıparmak transferle ilgili açıklamalarda bulundu. İrfan can kahveci & galatasaray teması hakkında yeni bilgiler geliyor. Ezeli rakiplerin istediği başakşehirli i̇rfan can kahveci, tavrını net bir şekilde ortaya koydu: Yabancı sayısının azalacak olması sarı kırmızılı takımı yerli oyunculara yöneltirken, transferin bütçesi ise belhanda'dan gelecek. Galatasaray'ın oyuncuyu çok istemesiyle ilgili ise, başakşehir, galatasaray ile görüşmüş olabilir ama bize gelmediklerine göre henüz tam olarak anlaşmadı. Cengi̇z si̇nyali̇ gs tv'de vermi̇şti̇ galatasaray kulübü başkanı mustafa cengiz, önceki gün kulüp televizyonunda. Göksel gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş diye duydum. Hacı bektaş kahveci, galatasaray ilgileniyor, i̇rfan da orayı istiyor. Galatasaray, bir dönem fenerbahçe'nin de gözdesi olan i̇rfan can kahveci ile anlaştı. Başkanı abdurrahim albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Devre arasında takımı güçlendirmek için düğmeye basan galatasaray yönetimi dev bir hamle yapıyor. Galatasaray, i̇rfan can kahveci transferi için gözünü kararttı, operasyona başladı.

Ezeli rakiplerin istediği başakşehirli i̇rfan can kahveci, tavrını net bir şekilde ortaya koydu: i̇rfan can kahveci. Galatasaray başkanı mustafa cengiz, i̇rfan can kahveci transferinde başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ile görüşmelerini anlattı.

Post a Comment

0 Comments